Vliegenramen en -deuren

Houd vliegen, wespen, muggen en andere vervelende insecten buiten met onze vliegenramen en -deuren.

Klassiek vliegenraam

Het ‘classic’ model VR050 in de reeks vliegenramen is uiterst zorgvuldig afgewerkt.

De profielen worden in verstek gesneden en aan elkaar bevestigd aan de hand van verstekhoeken. Op deze manier bieden wij een hoogwaardig eindproduct.

Deze vliegenramen worden voorzien van handige veerclips of andere bevestigingspunten, die het in- & uitnemen van het raam vergemakkelijken.

Elegance vliegendeuren

Elegantie omgevormd tot vliegendeur.

Zoals de benaming van de deur ons verklapt, zorgt de verfijnde afwerking er voor dat de deur een elegante look krijgt. Mooi in verstek gezaagde vliegendeur en kader, zorgen voor een fijne afwerking.

Bovendien heeft de ‘Elegance’ hordeur drie scharnieren . Ook dit model heeft mooi ingewerkte magneetjes die amper opvallen en is verkrijgbaar met schopplaat onderaan en deurpomp. Tevens is een dubbele uitvoering mogelijk. Deze vliegendeur is de absolute top.

Elegance schuifvliegendeur

De elegante – ‘Elegance’ – schuifvliegendeur biedt een stijlvolle oplossing voor elk insectenleed.

Alle profielen worden in verstek gezaagd. De hoeken worden geperst. Vleugelafdekprofielen zorgen voor onzichtbare schroeven en schroefgaten. De wieltjes in de wielhouder zijn zo goed als onzichtbaar. Het schuifvliegenraam is zowel beschikbaar met horizontale greep in het midden ( model elegance), als met verticale greep aan zijkant (model elegance+).

Heeft u vragen? Graag een offerte?

Contacteer ons op het nummer 016 62 28 81.
Of stuur een bericht naar info@geertstas.be.