Houten ramen met een klassevolle uitstraling

Kiest u voor houten ramen en deuren, dan kiest u voor een warme stijl van buitenschrijnwerk.

Hout, een prachtig natuurproduct

Hout is een schitterend product dat rechtstreeks uit de natuur komt. Met haar warme kleur geven houten ramen direct een charmevolle uitstraling aan uw woning. Net daarom zien we deze profielen vaak terug bij klassieke pastorijwoningen. Nog een voordeel van deze ramen is het ecologische karakter. Hout is een hernieuwbaar bouwmateriaal. De ecologische impact is dus miniem.

Ook voor houten ramen en deuren kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij bouwen alles op maat van uw woning en uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een groot vast raam in hout of enkele kleine kipramen? Dat is allemaal mogelijk. We gaan samen met u op zoek naar de geschikte houtsoort; we zorgen dat de ramen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en voorzien een vlekkeloze plaatsing.

Voordelen van hout

Is er iets mooier dan hout? Met haar warme uitstraling en subtiele patroon zijn houten ramen echte blikvangers. Ze passen perfect bij de klassieke architectuur van een pastorijwoning. En natuurlijk is er altijd een bijhorende voor- of achterdeur verkrijgbaar in dezelfde stijl.

Houten ramen zijn het mooist met een laagje vernis. Zo blijft de natuurlijke kleur zichtbaar. Maar u kunt ze ook schilderen in een kleur naar keuze. Wilt u na enkele jaren uw woning een andere look geven? Dan kunt u de houten profielen schuren en opnieuw verven. Simpel, toch?

Onze houten ramen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Daarnaast hebben we een breed assortiment houtsoorten om uit te kiezen. Elke soort heeft een eigen kleur, motief en eigenschappen. Maak een afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden.

Hout is hernieuwbaar. Hierdoor zijn houten ramen een ecologische keuze. Bovendien is dit materiaal een uitstekende isolator, wat uw verwarmingsfactuur doet dalen. Wie zijn woning een duurzaam kantje wil geven, zit dus goed met houten profielen.

Houtsoorten

Voor uw houten ramen en deuren gebruiken wij een van volgende houtsoorten:

  • Mahonie
  • Afrormosia
  • Afzelia
  • Lariks

Bekijk onze folders voor meer informatie over elk type. Vragen over de verschillen tussen elke houtsoort? Aarzel niet om ons te contacteren.

Realisaties

Heeft u vragen? Graag een offerte?

Contacteer ons op het nummer 016 62 28 81.
Of stuur een bericht naar info@geertstas.be.