Voordeuren als blikvanger van uw woning

Voordeuren die uitblinken in stijl en veiligheid.

De mooiste buitendeuren

Maak een goede eerste indruk met een mooie voordeur. In onze collectie zitten allerlei stijlvolle ontwerpen in PVC, aluminium en hout. Alle stijlen komen aan bod: modern, klassiek en landelijk. Er is dus voor ieder wat wils. Heeft u speciale wensen? Dat is voor ons geen enkel probleem, want zelfs de meest veeleisende projecten brengen we tot een goed einde.

Maatwerk is onze specialiteit. Wij vertalen uw dromen naar de perfecte voor- of achterdeur op maat. Tijdens een eerste afspraak bespreken we uw ontwerp en rekenen we een offerte uit. Akkoord? Dan komen we alles opmeten en starten we de productie. Van zodra alles klaar is, komen we ter plaatse om uw nieuwe deur met alle zorg te plaatsen.

PVC, hout of aluminium

Onze ramen zijn verkrijgbaar in hout, kunststof en aluminium. Het is dus logisch dat ook onze deuren verkrijgbaar zijn in die materialen. Op deze manier zorgen we dat alle buitenschrijnwerk mooi bij elkaar past.

Meer weten over de voordelen van elk materiaal? Maak snel een afspraak, dan maken we u wegwijs in ons aanbod.

Veiligheid

De beveiliging van uw woning is erg belangrijk. Alles start met de buitendeur. Voor extra beveiliging kan u kiezen uit een aantal veiligheidscilinders, maar daarenboven kunnen we u ook een Presence veiligheidsdeur aanbieden. Aan u de keuze .

Bij onze folders vindt u meer informatie over de beschikbare veiligheidscilinders.

Realisaties

Heeft u vragen? Graag een offerte?

Contacteer ons op het nummer 016 62 28 81.
Of stuur een bericht naar info@geertstas.be.