Aluminium ramen van topkwaliteit

Onze ramen in aluminium zijn sterk, stijlvol en onderhoudsvriendelijk.

Maatwerk in aluminium

Aluminium ramen blijven een populaire keuze voor renovaties, maar zeker voor nieuwbouwprojecten. Dat is helemaal geen verrassing. Want dit metaal biedt allerlei voordelen. Het is super sterk, kleurvast en onderhoudsvriendelijk.. Bovendien bestaan onze AluK profielen uit meerdere kamers (Triton HI zeskamerprofiel). Hierdoor isoleren ze uitstekend.

Wij zijn gespecialiseerd in aluminium ramen op maat. Alles wordt op bestelling gemaakt. Heeft u specifieke wensen? Dat is voor ons geen probleem. Want dankzij ons maatwerk kunnen wij tegemoetkomen aan uw vragen. Onze eigen vakmensen zorgen voor de opmeting en plaatsing. Op deze manier hebben we een uitstekende controle over de kwaliteit.

Voordelen

Een van de grootste voordelen van aluminium ramen is de hoge sterkte. De profielen kunnen enorm veel kracht weerstaan voordat ze buigen. Hierdoor zijn grote overspanningen mogelijk. Aluminium is dus ideaal voor extra grote ramen – wat we vaak zien bij moderne woningen. Maar uiteraard zijn ook kleinere formaten perfect mogelijk. Van groot etalagevenster tot klein badkamerraam: met aluminium kan het allemaal.

Houten ramen moet je na verloop van tijd opschuren en opnieuw schilderen of vernissen. Dat is bij aluminium niet geval. Ze worden tijdens het productieproces gelakt in een kleur naar keuze (er zijn tientallen RAL-kleuren beschikbaar). Die bladert niet af, en verkleurt niet. Dat maakt uw aluminium ramen erg onderhoudsvriendelijk. En voor een regelmatige schoonmaakbeurt is een spons en wat water voldoende.

Wist u al dat aluminium profielen enorm veelzijdig zijn? Voor elk type woning is er een overvloed aan keuze. We hebben bijvoorbeeld erg strakke profielen voor een moderne architectuur, maar ook decoratieve ramen die mooi bij een klassieke/landelijke woning aansluiten. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Aluminium ramen zijn een ecologische keuze. Eerst en vooral omdat dit materiaal 100% recycleerbaar is. Daarnaast zijn onze moderne profielen uitgerust met een meerkamersysteem, wat de isolatiegraad verbetert. Op deze manier gaat er minder warmte verloren. Dat komt uw verwarmingsfactuur ten goede, en verlaagt uw ecologische voetafdruk.

Profielen

Wij bieden u volgende profielen aan:

  • Triton HI zeskamerprofiel voor ramen en deuren
  • Themis HI zeskamerprofiel – steellook voor ramen en deuren
  • Hermes HI zeskamerprofiel – rustiek voor ramen en deuren
  • S141 – hefschuifraam
  • Kolos – zeskamerprofiel voor hefschuifraam

Bekijk onze folders voor meer informatie over elk type. Vragen over de verschillen tussen elk profiel? Aarzel niet om ons te contacteren.

AluK kwaliteit

Voor onze profielen doen wij beroep op AluK, een Belgische leverancier die bekend staat voor haar hoge kwaliteit.

Realisaties

Heeft u vragen? Graag een offerte?

Contacteer ons op het nummer 016 62 28 81.
Of stuur een bericht naar info@geertstas.be.