PVC ramen in alle soorten & stijlen

Nieuwbouw of renovatie: bij ons vindt u altijd de juiste ramen en deuren in kunststof.

Profielen in kunststof

Kunststof is al jaar en dag een veelgebruikt materiaal voor de productie van ramen en deuren. Waarom? Omdat het prijs-kwaliteit een uitstekende keuze is. PVC ramen vragen weinig of geen onderhoud en zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen. Nog een voordeel van PVC is de isolatiegraad. Deze ramen laten van nature weinig warmte door. Dat is erg belangrijk bij de strenge bouwnormen vandaag de dag.

Wij zijn gespecialiseerd in PVC ramen en deuren op maat. We komen bij u op de werf alles opmeten en zorgen nadien voor een zorgvuldige plaatsing. Voor alle werken heeft u één contactpersoon. Dat maakt de opvolging veel makkelijker. Heeft u graag een offerte voor nieuwe ramen in kunststof? Contacteer ons en bespreek uw project!

Pluspunten van PVC

Nieuwe ramen hoeven geen klein fortuin te kosten. PVC is een budgetvriendelijke keuze. Op het vlak van prijs-kwaliteit scoort geen enkel ander materiaal beter. Dat maakt PVC ideaal voor de vervanging van oude ramen, maar ook voor nieuwbouwprojecten.

Niemand spendeert graag veel tijd aan het onderhoud van zijn buitenschrijnwerk. Goed nieuws: ramen in PVC vragen weinig onderhoud. De profielen schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. Schilderen hoeft niet, want de kunststof is kleurvast en blijft haar tint behouden.

Elke woning is anders. Daarom bieden we verschillende soorten profielen aan. Wilt u een klassieke uitstraling of een moderne look? Met PVC is het allemaal mogelijk. Ook voor de kleur en afwerking is er een overvloed aan keuze. Er is altijd wel een oplossing te vinden die aan uw wensen voldoet.

Elke woning moet aan de strenge EPB-eisen voldoen. Die eisen houden ook rekening met het buitenschrijnwerk. Gelukkig hebben kunststof ramen en deuren een hoog isolerend vermogen, wat uw EPB-score ten goede komt. Uw verwarmingsfactuur en Moeder Natuur zullen u dankbaar zijn!

Profielen

Wij kiezen voor volgende PVC ramen en deuren van Deceuninck:

  • Zendow Neo – kunststof profielen met 5-kamersysteem
  • Zendow Autentica – dezelfde voordelen als het Neo-gamma, maar met een vleugje exclusiviteit
  • Zendow Monorail – monorail schuifdeuren in kunststof

Bekijk onze folders voor meer informatie over elk type. Vragen over de verschillen tussen elk profiel? Aarzel niet om ons te contacteren.

Deceuninck kwaliteit

Voor onze profielen doen wij beroep op Deceunick, een specialist in PVC ramen en deuren van hoge kwaliteit. Geert Stas is preferred partner van Deceuninck.

Realisaties

Heeft u vragen? Graag een offerte?

Contacteer ons op het nummer 016 62 28 81.
Of stuur een bericht naar info@geertstas.be.