Gebruiksvriendelijke garagepoorten, met of zonder motor

Onze garagepoorten zijn veilig, gebruiksvriendelijk en mooi geïntegreerd.

Sectionaalpoorten

Elke auto heeft een slaapplaats nodig. Een garage – in uw woning of apart – is nog steeds een van de meest veilige methoden om uw voertuig te parkeren. Tegenwoordig zijn de meeste garages uitgerust met een automatische sectionaalpoort. Met behulp van een handzender bedient u deze poort vanuit uw wagen. Op deze manier hoeft u niet langer uit te stappen om de garage te openen.

Net als de ramen en deuren heeft de garagepoort een invloed op de uitstraling van uw woning. Het ontwerp moet dus bij de architectuur passen. Daarom bieden wij onze klanten een grote keuze aan sectionaalpoorten, gaande van klassieke ontwerpen tot moderne designs. Ook de kleur kiest u helemaal zelf.

Standaard sectionaalpoort

Onze standaard sectionaalpoorten bieden alles wat u van een moderne garagepoort verwacht. Ze worden op maat gemaakt in een stijl en kleur naar keuze. Door het grote aanbod aan afwerkingen is er altijd wel een poort te vinden die mooi aansluit bij uw ramen, deuren en de rest van uw woning. Heeft u graag een elektrische motor met handzenders en/of een codeklavier? Dat is perfect mogelijk.

Superisolerende poort

De overheid maakt de bouwnormen steeds strenger. Daarom moeten we investeren in dakisolatie, energiezuinige raamprofielen, enz. Natuurlijk mogen we de garagepoort niet vergeten. Gelukkig bieden wij ook superisolerende sectionaalpoorten aan. Die zijn voorzien van een extra dikke laag isolatie om de warmte binnen te houden – ideaal voor woningen met een inpandige garage.

XL-sectionaalpoort

Heeft u een extra brede garage? Of eentje voor twee wagens naast elkaar?

Ook dan hebben we een oplossing: XL-sectionaalpoorten. Deze modellen zijn extra breed. Zo bieden ze een comfortabele toegang in en uit de garage. Uiteraard kunnen we ook deze modellen voorzien van een motor, afstandsbediening, codeklavier en veel meer.

Heeft u vragen? Graag een offerte?

Contacteer ons op het nummer 016 62 28 81.
Of stuur een bericht naar info@geertstas.be.